Pop-up store

Kom naar de pop-up store en laat je geheel vrijblijven informeren over de mogelijkheden voor verduurzaming van je woning. Een van onze E-coaches is altijd aanwezig om je verder te adviseren.

In een voor de gemeente Leudal unieke pop-up store zullen zes deelnemende bedrijven hun producten uitstallen en je hierover de belangrijkste informatie geven. Samen presenteren zij een compleet beeld van de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen, gevel-, vloer- en dakisolatie en glasisolatie.

Daarnaast zullen ook de initiatiefnemers Gemeente Leudal, Leudal Energie en Rabobank Peel, Maas en Leudal aanwezig zijn om je te informeren over het gemeentelijk beleid, over projecten op het gebied van verduurzaaming en de financierings- en subisidiemogelijkheden.

Een leuke kennisopdracht leidt je langs 10 informatie-punten. Maak hierbij kans om een mooie e-bike te winnen!

Zien we je in de pop-up store?

Wanneer | Van vrijdag 2 oktober 2020 tot en met vrijdag 26 februari 2021.

Waar | Oude Rabobank in Heythuysen, Dorpstraat 51.

Openingstijden | Elke vrijdag geopend van 14.00 -20.00 uur.

Tijdens de openingstijden van de pop-up store is er altijd een energiecoach aanwezig. In de store is ook een heuse shop ingericht waarin je allerlei nuttige besparingsproducten kunt kopen. Meer informatie hierover? Klik op de knop hieronder.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pop-up store

  • Dorpstraat 51 Heythuysen

  • Iedere vrijdag van
    14.00 - 20.00 uur

  • Altijd een e-coach
    aanwezig!